top of page

6 ani de la fondarea Muzeului Farmaceutic Farmacist Elena Pop

Cu o experiență de peste 25 de ani, Compania Farmaceutică AC HELCOR dezvoltă activități de cercetare dezvoltare şi producție farmaceutică în sistem privat în Maramureș, România.

Producția de medicamente reprezintă activitatea de bază a companiei, iar de-a lungul celor 25 de ani de cercetare, inovație și producție, AC HELCOR a pus pe piața din țara noastră peste 25 prim generice românești, a elaborat în premieră în România o formulă de medicament retard (Corzem®), primele comprimate filmate, prima blisterizare, diferite formule originale, brevetate si premiate, ca deschizător de drumuri în cercetarea și producția românească de noi medicamente, vitamine&suplimente nutritionale.

In prezent, AC HELCOR deține un portofoliu de 60 de medicamente, în principal cardiovasculare, AINS, antireumatice, antialergice, dar și chimioterapice antiinfecțioase și o divizie de peste 50 de vitamine și suplimente alimentare – divizia BioSunLine®.

Sambata, 17 septembrie 2016, Compania Farmaceutică AC HELCOR a celebrat 25 de ani de inovatie pentru sanatate, in incinta Muzeului Fundatiei Farmacist Elena Pop, intr-un eveniment dublu ce a marcat și 6 ani de la fondarea Muzeului şi Bibliotecii Fundației Farmacist Elena Pop.

Aniversarea a fost un prilej de a lansa noua identitate vizuala, care preia valorile companiei (sanatate, valoare, inovatie, integritate, etica profesionala) si le transpune intr-o abordare noua, ce reflecta cei 25 de ani de inovatie in cercetarea si productia de noi medicamente, vitamine si suplimente pentru preventia si tratamentul bolilor, suport in preventia maladiilor degenerative, tulburarilor metabolice si imunitate pentru intreaga familie.

Comunicarea noii identitati vizuale de companie va fi continuata si specialistilor din mediul farmaceutic, in cadrul Congresului National de Farmacie.

Compania farmaceutică AC HELCOR – inovatie romaneasca pentru sanatate - de peste de 25 ani.

Please reload

bottom of page