top of page

Zilele Fundației Helena pentru sănătate

Webp.net-resizeimage.jpg

    Marcam astazi deschiderea seriei de actiuni si evenimente aniversare din cadrul Zilelor HELENA pentru sanatate (3-18 Septembrie 2021), o campanie a Fundatia Farmacist Elena Pop, divizia de responsabilitate sociala a Companiei Farmaceutice AC HELCOR.
 

De-a lungul timpului, Fundatia Farmacist Elena Pop  a continuat propagarea celor 5 valori -  sanatate, stiinta, educatie, excelenta, caritate – concretizate in ultimul an in actiuni de:

  • sustinere actualilor si viitorilor profesionisti din domeniul sanatatii ce dovedesc excelenta.

Astfel, in cadrul Galei Elitelor Medicale 2021 – Baia Mare, au  fost premiati cu burse de excelenta cei mai buni studenti din Baia Mare la:

  • Bursa de excelență “Dr. Pop Coriolan”, pentru cel mai bun student la Medicină (an V, Baia Mare, centrul universitar Cluj-Napoca)
     

Respectiv la Farmacie:
 

  • Bursa de excelență “Farm. Pr. Elena Pop”, pentru cel mai bun student la Farmacie (an  IV, Baia Mare, centrul universitar Cluj-Napoca).

 

  • sustinere a performantei sportive – prin sprijinirea organizarii Campionatului National de scrima pentru copii -  Sala de scrimă „Ana Pascu” (Floreasca)
     

Actiuni viitoare ale Fundatiei Farmacist Elena Pop amintim:
 

  • Continuarea actiunilor de screening si preventie, incepute in cadrul farmaciei Helena, actiuni prin care dorim cresterea accesului populatiei la serviciile preventive de masurare a valorilor tensiunii arteriale, glicemiei si colesterolului.

  • Sustinerea categoriilor vulnerabile, prin implicarea in doua proiecte:

- Bunicii Nostri (prin intermediul Asociatiei Seneca) – sprijinim varstnicii singuri din judetul Maramures, care nu mai beneficiaza de sprijin familiei

- Hope&Homes for Children  - prin care oferim sprijin tinerilor din Maramures care au iesit din sistemul de asistenta sociala si au nevoie de sustinere in perioada de integrare profesionala.

 

 

Cu fiecare proiect incheiat, Fundatiei Farmacist Elena Pop continua misiunea pe care o are ca prin forte proprii, prin cunoastere, straduinta, excelențta profesională si viziune sa ramana un pilon de referinta in productia de medicamente si servicii pentru sanatate in Romania, dar si pentru a multiumi mereu deschizătorului de drumuri din aceasta parte a tarii si in acest domeniu atat de riguros, cea care a avut această viziune, farmacist Elena Pop.

bottom of page